سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

مصرف زیاد ژلوفن‌ چه بیماری‌هایی را به جانتان می‌اندازد؟

یک داروساز گفت: مصرف خودسرانه و طولانی مدت آسپرین، ایبوبروفن و ژلوفن ضمن خاصیت تسکین درد و ضدالتهابی، عوارضی را نیز به همراه دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 01
کد خبر: ۲۹۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، زهرا جسور، داروساز، درباره ژلوفن گفت: داروی ایبوپروفن با نام تجاری پروفن از خانواده دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) چند سالی است که به صورت ژله‌ای و با نام ژلوفن تهیه می‌شود، چراکه تولید دارو‌ها به صورت ژله‌ای عوارض قرص را به حداقل می‌رسانند و جذب دارو را سریع‌تر می‌کند.

 

او افزود: ژلوفن برای تسکین درد و التهاب رماتیسمی، اختلالات عضلانی _ اسکلتی و درد‌های ملایم‌تر مانند قاعدی دردناک، درد‌های بعد از عمل جراحی، تب و درد در کودکان به کار می‌رود.

 

جسور تصریح کرد: مصرف خودسرانه و طولانی مدت آسپرین، ایبوبروفن و ژلوفن باعث تضعیف سیستم محافظت سلولی، آسیب، زخم و خونریزی در اندام‌های گوارشی می‌شود که بی‌توجهی به آن به مرور زمان سرطان را به همراه دارد و تأخیر در درمان زخم‌های گوارشی منجر به سرطان‌های شایع در معده و روده می‌شود.

 

مصرف زیاد ژلوفن‌ها چه اثراتی به دنبال دارد؟

این داروساز با اشاره به عوارض مصرف انواع ژلوفن‌ها گفت: هر دارویی به موازات اثرات درمانی مطلوب ممکن است باعث بروز برخی عوارض ناخسته مانند سوءهاضمه، سوزش سر دل و درد معده شود که از علائم شایع دارو‌های (NSAID) است.

 

جسور در پایان گفت: مصرف بیش از حد با تأثیر منفی خود بر کلیه‌ها باعث افزایش انواع بیماری‌های کلیوی و افزایش خطر حمله قلبی در افراد می‌شود. از آنجایی که این دارو در کبد متابولیزه می‌شود تا قابلیت جذب داشته باشد بنابراین مصرف زیاد آن به کبد فشار می‌آورد، پس بهتر است مصرف این دارو‌ها با تجویز و تحت نظر پزشک انجام شود تا به بدن افراد ضرر و آسیبی وارد نشود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر